Cheval Liberte Optimax: de 4 paards trailer van Cheval Liberte

Cheval Liberte Optimax: de 4 paards trailer van Cheval Liberte

Nexus heeft een ruim assortiment paardentrailers van het merk Cheval Liberte. De Cheval Liberte Optimax is hun 4 paards trailer. Met zijn afmeting van 490 x 207 x 230 is dit de ruimste paardentrailer die wij u kunnen bieden. Deze 4 paards trailer heeft een grote vooruitloop, zodat uw paarden makkelijk in en uit kunnen stappen. De Cheval Liberte Optimax beschikt over de bekende lage instap en de unieke draai/kantel achterklep – met brede opstap.

Cheval Liberte Minimax: de 3 paards trailer van Cheval Liberte

Indien u geen 4 paards trailer nodig heeft, kunt u de aanschaf van een Cheval Liberte Minimax overwegen, de 3 paards trailer van het merk Cheval Liberte. Ook deze 3 paards trailer is – net als alle overige paardentrailers van Cheval Liberte – uitgerust met het Pullman 2 onafhankelijke veersysteem, wat voor een uiterst stabiele en comfortabel wegligging zorgt. Ook heeft de Cheval Liberte Minimax aluminium zijwanden en een aluminium vloer, voorzien van rubberen vloermat. De handige draai/kantel achterklep is ook voorzien van rubberen oploopmat. Ook hier vindt u weer de extra lage instap en een grote vooruitloop.

Opties voor de Cheval Liberte Optimax en Cheval Liberte Minimax

De 3 paards trailer en 4 paards trailer van Cheval Liberte kennen een zeer complete standaarduitrusting, waaronder uitzetramen met traliewerk. Kijk bij het model van uw keuze naar deze voorzieningen. Uiteraard kunt u uw Cheval Liberte Optimax of Cheval Liberte Minimax uitrusten met nog meer opties. Hieronder ziet u een opsomming van de mogelijkheden:

  • 2 Achterdeuren in plaats van achterklep
  • Dekenrek
  • Dakluiken 2 stuks.
  • Gesloten achterklep i.p.v. zeil in kleur wit
  • 2 Ramen in achterdeuren

Onderhoud van uw Cheval Liberte Optimax

Paardentrailers hebben veel te verduren. Daarom is regelmatig onderhoud aan paardentrailers zeer aan te raden. Hiermee verlengt u de levensduur van uw 4 paards trailer. Zelf kunt u uw banden inspecteren. De banden moeten voldoende draagvermogen en profiel hebben. Check dus regelmatig het profiel en de bandenspanning. Voor overige inspectie en deskundig onderhoud bent u bij Nexus aan het juiste adres. Wist u bijvoorbeeld dat wij voor torsieas reparatie een speciale machine hebben ontwikkeld?

Wilt u uw paardentrailer door ons laten inspecteren? Of wilt u een onderhoudsbeurt voor uw paardentrailer? Maak dan direct online een afspraak. Of bel ons even!