Cheval Liberte Optimax: de 4 paards trailer van Cheval Liberte

Cheval Liberte Optimax: de 4 paards trailer van Cheval Liberte

Nexus heeft een ruim assortiment paardentrailers van het merk Cheval Liberte. De Cheval Liberte Optimax is hun 4 paards trailer. Met zijn afmeting van 490 x 207 x 230 is dit de ruimste paardentrailer die wij u kunnen bieden. Deze 4 paards trailer heeft een grote vooruitloop, zodat uw paarden makkelijk in en uit kunnen stappen. De Cheval Liberte Optimax beschikt over de bekende lage instap en de unieke draai/kantel achterklep – met brede opstap.

Cheval Liberte Minimax: de 3 paards trailer van Cheval Liberte

Indien u geen 4 paards trailer nodig heeft, kunt u de aanschaf van een Cheval Liberte Minimax overwegen, de 3 paards trailer van het merk Cheval Liberte. Ook deze 3 paards trailer is – net als alle overige paardentrailers van Cheval Liberte – uitgerust met het Pullman 2 onafhankelijke veersysteem, wat voor een uiterst stabiele en comfortabel wegligging zorgt. Ook heeft de Cheval Liberte Minimax aluminium zijwanden en een aluminium vloer, voorzien van rubberen vloermat. De handige draai/kantel achterklep is ook voorzien van rubberen oploopmat. Ook hier vindt u weer de extra lage instap en een grote vooruitloop.

Opties voor de Cheval Liberte Optimax en Cheval Liberte Minimax

De 3 paards trailer en 4 paards trailer van Cheval Liberte kennen een zeer complete standaarduitrusting, waaronder uitzetramen met traliewerk. Kijk bij het model van uw keuze naar deze voorzieningen.
Bekijk producten van Cheval Liberte Optimax

Uiteraard kunt u uw Cheval Liberte Optimax of Cheval Liberte Minimax uitrusten met nog meer opties. Hieronder ziet u een opsomming van de mogelijkheden:

  • 2 Achterdeuren in plaats van achterklep
  • Dekenrek
  • Dakluiken 2 stuks.
  • Gesloten achterklep i.p.v. zeil in kleur wit
  • 2 Ramen in achterdeuren

Onderhoud van uw Cheval Liberte Optimax

Paardentrailers hebben veel te verduren. Daarom is regelmatig onderhoud aan paardentrailers zeer aan te raden. Hiermee verlengt u de levensduur van uw 4 paards trailer. Zelf kunt u uw banden inspecteren. De banden moeten voldoende draagvermogen en profiel hebben. Check dus regelmatig het profiel en de bandenspanning. Voor overige inspectie en deskundig onderhoud bent u bij Nexus aan het juiste adres. Wist u bijvoorbeeld dat wij voor torsieas reparatie een speciale machine hebben ontwikkeld?

Wilt u uw paardentrailer door ons laten inspecteren? Of wilt u een onderhoudsbeurt voor uw paardentrailer? Maak dan direct online een afspraak. Of bel ons even!
Maak een afspraak

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop