Over Nexus Aanhangers

Over Nexus Aanhangers

Nexus aanhangers is op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen gevestigd. Wij zijn een flexibel en vakkundig aanhangwagenbedrijf die service nog hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons wordt u altijd zo snel mogelijk geholpen.

Wij zijn reeds meer dan 15 jaar werkzaam in de aanhangwagen branche en kunnen zowel de verkoop, inkoop, reparatie als ook de verhuur van aanhangwagens verzorgen. Ook is er bij ons de mogelijkheid om een maatwerk aanpassing te laten doen aan uw (bestaande) aanhangwagen, of een speciaalbouw aanhanger te laten maken geheel naar uw eigen wensen.

De reparatie van uw trailer kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben een rijk uitgeruste werkplaats en alle middelen in huis om het vakkundig voor u uit te voeren, daarbij kunnen wij u vooraf een indicatie geven van de kosten als er mankementen aan zijn. Bij goedkeuring kunnen wij u een rapport voor bewijs van onderhoud geven van uw aanhangwagen.

Wanneer u zelf onderdelen zoekt voor uw aanhangwagen is dat ook mogelijk. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment onderdelen die u bij ons kunt ophalen, of via onze webshop kunt bestellen.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op via 024-366 21 25 of via ons contactformulier. Voor een afspraak te maken voor verhuur, verkoop, onderhoud en reparatie, onderdelen verkoop en ook voor special bouw staan wij u vriendelijk en adviserend te woord.
Maak een afspraak

 

 

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop