Hapert

Hapert aanhangers

Hapert levert robuuste, betrouwbare en stabiele aanhangwagens voor particulieren en bedrijven. In de Benelux is het merk Hapert marktleider op het gebied van lichte aanhangwagens, oftewel aanhangers met een gewicht van maximaal 3500 kilo. U kunt kiezen uit diverse modellen open en gesloten aanhangwagens, professionele koelwagens, multifunctionele kippers, praktische oprijwagens en kleine aanhangers van Amigo. Iedere Hapert-aanhanger voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

hapert-aanhanger - nexus aanhangers

Aanhanger Hapert Amigo

Een Amigo-aanhanger van Hapert is een kleine aanhanger die iedere klus aan kan. De Amigo heeft een speciale constructie die een chassis overbodig maakt. Dit zorgt ervoor dat de Hapert Amigo licht van gewicht blijft en toch voldoende laadvermogen behoudt. Amigo is verkrijgbaar als open aanhanger, enkelasser, tandemasser geremd of plateauwagen. De Amigo Cover-aanhanger is een praktische bagagewagen, compact en gebruiksvriendelijk. De Hapert Amigo-aanhanger heeft geanodiseerde aluminium wanden, robuuste sluitingen, een laadvloer met antislip en een vlakke achterklep.

Hapert-aanhanger prijzen

De Hapert-aanhangers hebben scherpe prijzen. De gesloten aanhangers die veel gebruikt worden als marktwagen, verkoopwagen of koelwagen, zijn uitgerust met verschillende praktische opties. Denk aan twee achterdeuren en rvs-hang- en sluitwerk. Daarnaast zijn er open aanhangers van Hapert. Deze aanhangers hebben een multiplexvloer met antisliplaag en multiplexwanden. Ze zijn voorzien van het Hapert-ladingvastzetsysteem dat zorgt voor een stabiele bevestiging, en kunnen worden geleverd met rekken, huiven of oprijbalken.
Bekijk producten van Hapert

Hapert-aanhanger kopen

Bij Nexus Aanhangers kunt u een Hapert-aanhanger kopen, inclusief de gewenste onderdelen. Nexus is gevestigd in Wijchen aan de Celsiusstraat 39. De aanhangers zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur te bezichtigen, en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Wilt u een aanhanger kopen, maar liever op een ander moment langskomen? Of wilt u een aanhanger bij ons huren? Neem dan contact met ons op.
Maak een afspraak

Andere merken die wij in ons assortiment hebben:

 

 

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop