Machinetransporter

Machinetransporter

Een machinetransporter is ontworpen om machines zoals een hoogwerker, (mini)kraan, shovel, grasmaaier, heftruck of tractor te vervoeren. Machinetransporters zijn er in uitvoeringen met 1, 2 of 3 assen. Het voordeel van een machinetransporter is dat de laadvloer dicht bij de grond ligt, zodat er een laag zwaartepunt wordt bereikt wat de veiligheid zeer ten gunste komt. Omdat machinetransporters vaak zwaar worden belast is het belangrijk dat er bij aanschaf goed gekeken wordt naar de lastenverdeling, dit om een te hoge of lage koppelingsdruk of aslast te voorkomen. Er zijn diverse opties mogelijk om uw machinetransporter af te stemmen op uw gebruiksdoeleinden. U kunt bij ons terecht voor zowel het huren als het onderhoud van een machinetransporter.

Lees Meer

Hulco Terrax minigraver transporter

Bij Nexus kunt u een Hulco Terrax machinetransporter kopen in diverse afmetingen. U kunt kiezen uit een enkel asser, een tandem asser of een drie asser. Hulco is een fabrikant van aanhangwagens voor de professionele markt. De aanhangwagens van Hulco onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, gebruikersvriendelijkheid en veiligheid. Met de Hulco Terrax kunt u een minigraver vervoeren. Vandaar dat de Hulco Terrax ook wel een minigraver transporter wordt genoemd.

Gebruikersgemak Hulco Terrax

De oprijklep is eenvoudig te openen, heeft een kleine oprijhoek en is voorzien van antislipprofiel. Hierdoor kan bijna elk voertuig de aanhangwagen oprijden. Door de stalen torsieveren is de oprijklep ook weer makkelijk te sluiten.

Stevigheid en veiligheid

Hulco maakt aanhangers voor professioneel gebruik. Dat betekent dat deze aanhangers geschikt zijn voor zware belasting en veelvuldig gebruik. Ook de Hulco Terrax heeft een sterk en stabiel vakwerkchassis. De lage laadvloer zorgt voor een goede wegligging.

Opties

De machinetransporter van Hulco beschikt over een goede standaarduitrusting. Om volledig tegemoet te komen aan uw gebruiksdoeleinden kunt u kiezen uit diverse opties waarmee u uw aanhangwagen kunt uitrusten. Kijk bij het model van uw keuze naar de mogelijkheden.

12 resultaten wordt getoond
bekijk het hele assortiment
Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop