Cheval Liberte

Cheval Liberté paardentrailer

De paardentrailers van Cheval Liberté zijn top kwaliteit paardentrailers die Nexus Aanhangers aanbiedt. De Cheval Liberté paardentrailer heeft een stabiele wegligging, een stevige bodem en wanden en uiteraard goede banden. Zo bent u altijd verzekerd van veilig vervoer voor uw paard. De paardentrailers van Cheval Liberté zijn niet alleen de meest veilige optie voor uw paard, ze zijn ook nog eens mooi om te zien.

Cheval Liberté paardentrailer

Cheval Liberté paardentrailer regio Nijmegen

Wilt u uw paard veilig van A naar B vervoeren en zoekt u een paardentrailer? Bekijk dan onze Cheval Liberté paardentrailers. Wij hebben verschillende soorten paardentrailers in ons assortiment, zoals een 1,5 paards- of een 2-paards trailer. Twijfelt u over het soort trailer dat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de meest geschikte paardentrailer voor het veilig vervoeren van uw paard.

Cheval Liberté prijzen

Nexus Aanhangers levert de Cheval Liberté tegen scherpe prijzen. De paardentrailers zijn uitgerust met diverse praktische opties. Denk hierbij aan een reservewiel, een lage instap, panieksluitingen, binnenverlichting en stootkussens zodat uw paard zich niet kan bezeren. De prijs-kwaliteit verhoudingen van onze Cheval Liberté paardentrailers zijn dan ook optimaal.
Bekijk producten van Cheval Liberte

Cheval Liberté paardentrailer kopen

Wanneer u een Cheval Liberté paardentrailer wilt kopen bent bij Nexus Aanhangers aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten paardentrailers, zodat er voor elk paard een geschikte aanhanger te vinden is. U kunt de paardentrailers bekijken bij onze vestiging in Wijchen aan de Celsiusstraat 39. De paardentrailers zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur te bekijken en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. We voorzien u graag van meer informatie en advies over onze Cheval Liberté paardentrailers.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.
Maak een afspraak

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop