Anssems

Anssems-aanhangwagens

Anssems is een van de kwaliteitsmerken die Nexus Aanhangers aanbiedt. Met verschillende fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk is Anssems-aanhangwagens een van de grootste aanhangwagenproducenten van Europa. Anssems produceert al sinds 1977 aanhangwagens van Nederlandse kwaliteit: degelijke aanhangwagens met een hoog gebruiksgemak.

anssems-aanhangwagens logo - nexus aanhangers

Anssems-aanhanger kopen

Een Anssems-aanhanger kopen? Doordat Anssems haar aanhangers met de grootste precisie en nieuwste technologieën bouwt, ontstaat er een degelijk product waarbij kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak voorop staan. Niet voor niets ondergaat iedere aanhanger van Anssems een kwaliteitscontrole. Nieuwe modellen aanhangwagens worden eerst uitvoerig getest voordat Anssems deze in productie neemt. Op die manier bent u verzekerd van een aanhanger met de beste kwaliteit, voor een concurrerende prijs.

Anssems-aanhangwagens en onderdelen

Bij Anssems heeft u keuze uit veel verschillende modellen aanhangwagens en onderdelen. Wij hebben alle modellen aanhangwagens van Anssems in ons assortiment, van bakwagen tot paardentrailer. Er is altijd wel één aanhanger die aan uw eisen voldoet. De aanhangwagens leveren we uit voorraad of binnen zeer korte tijd. Ook heeft u ruime keuze uit onderdelen, zoals verlichting, velgen en remmen, waardoor vrijwel al uw wensen kunnen worden gerealiseerd. Naast aanhangers van Anssems vindt u in ons assortiment ook aanhangwagens en onderdelen van de merken Hapert en Hulco.
Bekijk producten van Anssems

Anssems-aanhanger prijzen

De prijzen van een Anssems-aanhanger variëren. De prijs is onder meer afhankelijk van de soort aanhanger die u koopt en de onderdelen die u erbij wenst. Voor meer informatie over de prijzen van Anssems-aanhangers neemt u contact met ons op. Of kom langs op onze vestiging in Wijchen, aan de Celsiusstraat 39. Daar kunt u ook al onze Anssems-aanhangers zelf bekijken en advies inwinnen bij een van onze adviseurs. Ook hebben wij aanhangers te huur.
Maak een afspraak

 

 

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop