Speciaalbouw en maatwerk

Speciaalbouw en maatwerk aanhangers

Bent u op zoek naar een specifieke aanhanger, maar kunt u deze niet vinden? Dan moet u bij Nexus Aanhangers zijn. Wij zijn gespecialiseerd in speciaalbouw en maatwerkoplossingen voor aanhangers. Een reeds bestaand model kunnen wij geheel aanpassen aan uw wensen en eisen. Heeft u specifieke details in gedachten? Dan kunnen wij een aanhanger op maat bouwen, zodat uw unieke aanhanger voor al uw gewenste doeleinden te gebruiken is.

Uw speciaalbouw aanhanger

Wanneer u een aanhanger voor specifieke doeleinden nodig hebt, dan bespreken wij eerst uw wensen en eisen door. Vervolgens bouwen we een aanhanger op maat. Hierbij houden we rekening met wensen als speciale afmetingen of een aangepaste indeling. We bouwen voor u dan ook een compleet nieuwe aanhangwagen op maat, waarbij zelfs het chassis in ons eigen beheer wordt gemaakt. We beschikken over een grote werkplaats, waardoor we alle ruimte hebben voor uitdagende speciaalbouw aanhangers.

Soorten speciaalbouw aanhangers

U bent vast benieuwd geworden naar de soorten speciaalbouw aanhangers die wij op maat gemaakt hebben voor onze klanten. Wij bouwen regelmatig aanhangers op maat voor bedrijven en gemeenten, zoals plateauwagens, kippers en deco-units. Maar ook een sanitairwagen die wordt ingezet bij het verwijderen van asbest of een aanhangwagens voor langzaam verkeer behoren tot de mogelijkheden. Wilt u eerst zien wat wij zoal gebouwd hebben? Geen probleem: we zijn trots op ons werk en laten u graag wat voorbeelden zien.

Aanhangers op maat

Aanhangers die wij speciaal voor u op maat maken vragen veel specifieke details en informatie. Daarom nemen we graag de tijd om uw wensen en eisen voor uw speciaalbouw aanhanger door te nemen. Na dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Wanneer u hiermee akkoord gaat beginnen wij met de bouw van uw op maat gemaakte aanhangwagen. Wat uw wensen ook zijn, door onze jarenlange ervaring vinden wij altijd een manier om deze te verwezenlijken. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Maak een afspraak