Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhanger kopen

Een gesloten aanhanger kopen voor het veilig, droog en eventueel geconditioneerd vervoeren van uw spullen? Met een gesloten aanhangwagen brengt u uw spullen ongezien en veilig opgesloten van A naar B. Ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld meubels, apparatuur of motoren.

Gesloten aanhanger kopen - Nexus aanhangers
Lees Meer

Gesloten aanhangwagen

Gesloten aanhangwagens zijn er standaard in enkelas- en tandemasuitvoering:

  • Een enkelas gesloten aanhanger is klein en licht van gewicht. De aanhanger is door iedereen met rijbewijs B te rijden en voor uiteenlopende vervoersklussen geschikt.
  • Een tandemas gesloten aanhanger is meestal verkrijgbaar vanaf een lengte van drie meter en geschikt voor het vervoeren van zwaardere objecten.

Koopt u een enkelas of tandemas gesloten aanhangwagen, dan kunt u bij Nexus Aanhangers kiezen voor een gesloten aanhanger met wielen naast de bak of een aanhanger met wielen onder de bak.

Dichte aanhanger kopen

Vaak worden er aan dichte aanhangers speciale eisen gesteld om het werkgemak en comfort te vergroten. Hierbij kunt u denken aan twee openslaande achterdeuren of een klep die gebruikt kan worden om de aanhanger in te rijden. Sommige dichte aanhangers hebben een zijdeur, zodat uw goederen makkelijk bereikbaar zijn. Welke opties u kiest, is afhankelijk van uw gebruikswensen. Twijfelt u welke dichte aanhanger het meest geschikt is? Vraag gerust naar de mogelijkheden via telefoonnummer 024 – 3662125, of kom langs op onze vestiging in Wijchen.

Gesloten aanhanger of koelwagen

Een gesloten aanhanger is ook leverbaar met geïsoleerde opbouw, zodat er een koelwagen ontstaat. Een geïsoleerde koelwagen wordt veel gebruikt door bijvoorbeeld cateringbedrijven of thuisbezorgers. In de koelwagen blijven voedingsmiddelen optimaal vers. Nexus Aanhangers kan ook een maatwerkaanpassing aan uw bestaande gesloten aanhanger uitvoeren. Denk aan montage van een verkoopklep of ramen, zodat de aanhanger te gebruiken is als marktkraam of food truck. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Eventueel maken wij een complete gesloten aanhanger of koelwagen naar wens. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

17 resultaten wordt getoond
bekijk het hele assortiment
Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop