Speciaalbouw Aanhangwagens

Speciaalbouw aanhangwagens

Heeft u alles afgezocht naar een geschikte aanhanger, maar kunt u nergens vinden wat u zoekt? Misschien voldoet een standaardmodel aanhangwagen in uw geval niet. Daarom verzorgt Nexus Aanhangers ook speciaalbouw aanhangwagens. Hierbij gaan we uit van uw wensen en eisen, zoals speciale afmetingen of een aangepaste indeling. We bouwen voor u dan een compleet nieuwe aanhanger op maat, helemaal vanaf nul. De bouw gebeurt volgens de RDW-eisen, waarna de aanhangwagen wordt gekeurd door de RDW.

Speciale onderdelen aanhangwagen

Speciaalbouw van aanhangwagens is specialistisch werk. Het vraagt om de juiste kennis en ervaring op het gebied van aanhangers en onderdelen. Zelfs het chassis maken we in eigen beheer. Uiteraard maken we wel gebruik van speciale onderdelen van gerenommeerde fabrikanten. Denk aan speciale verlichting, speciale bevestigingsmiddelen of speciale remmen. Het begint allemaal bij de kwaliteit en veiligheid. De medewerkers van Nexus Aanhangers werken met veel plezier aan uw aanhanger op maat met speciale onderdelen. We beschikken over een grote werkplaats, waardoor we alle ruimte hebben voor dit uitdagende werk.

Speciaal model aanhangwagen

Zoekt u een speciaal model aanhangwagen? Kom dan eens langs voor een gesprek over de mogelijkheden van speciaalbouw. We nemen graag de tijd om uw wensen en onze diensten te bespreken. Na dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte. Gaat u hiermee akkoord, dan zetten wij de bouw van uw speciale model in gang. Meer weten over speciaalbouw of wilt u een prijsopgave? Neem contact op.

Speciale aanhangers

Vele klanten zijn u voorgegaan op het gebied van speciaalbouw. Zo bouwt Nexus Aanhangers regelmatig speciale aanhangers voor bedrijven en gemeenten. Denk aan plateauwagens, kippers, deco-units en aanhangers met sandwichopbouw. Een ander voorbeeld is een deco wagen die wordt ingezet bij het verwijderen van asbest. In deze wagen kunnen mensen douchen. Ook speciale aanhangers voor langzaam verkeer behoren tot de mogelijkheden. Wilt u eerst zien wat wij zoal gebouwd hebben? Geen probleem: we zijn trots op ons werk en laten u graag wat voorbeelden zien. Kom langs in onze showroom aan de Celsiusstraat 39 in Wijchen.
Maak een afspraak

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop