Hulco

Hulco-aanhanger

Een Hulco-aanhanger staat voor kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Aan de basis van deze aanhanger staat een sterk chassis, bestaande uit kokerprofielen. Deze profielen zorgen ervoor dat de Hulco-aanhangwagen niet te zwaar is, maar wel heel stabiel. Niet voor niets zijn aanhangers van Hulco met name geschikt voor de professionele markt.

hulco-aanhanger logo - nexus aanhangers

Hulco assortiment

1. Hulco-schamelwagen
Een schamelwagen is een lange aanhanger waarmee u grote en lange onderdelen vervoert. De Hulco-schamelwagens zijn stabiel tijdens laden en lossen en hebben een goede wegligging. Is niet meer leverbaar

2. Hulco-plateauwagen
Bij een plateauwagen bevinden de wielen zich onder de laadvloer, zodat het laadoppervlak zo groot mogelijk is. De plateauwagens van Hulco staan dan ook bekend om hun grote laadvermogen.

3. Hulco-minigravertransporter (Grondverzet) machines
Voor het transporteren van minigravers en andere vervoersmiddelen is de Hulco-minigravertransporter zeer geschikt. De transporter heeft een lage laadvloer en stevige oprijklep.
Bekijk producten van Hulco

Hulco-aanhangers onderdelen

Alle aanhangers van Hulco zijn standaard uitgerust met verschillende onderdelen. Zo hebben de aanhangers verlichting aan de zijkant in plaats van alleen reflectoren. Dit maakt uw aanhanger nog beter zichtbaar in het donker. Daarnaast is uw lading dankzij het grote aantal bindmogelijkheden altijd stevig vast te zetten. Deze extra’s onderscheiden de aanhangers van Hulco van andere professionele aanhangers.

Voordelen aanhanger Hulco

  • Een sterk chassis en daardoor geschikt voor zware belasting.
  • Extra verlichting aan de zijkant en grote achterlichten wat de zichtbaarheid vergroot
  • Een extreem lage laadvloer voor veilig laden en lossen

Voor meer informatie over Hulco-aanhangers neemt u contact met ons op via telefoon 024 – 3662125 of komt u langs op onze vestiging in Wijchen. Naast aanhangers van Hulco, hebben wij ook aanhangers van Anssems en Hapert te koop.
Maak een afspraak

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop