Reparatie en onderhoud

Aanhanger reparatie en onderhoud

Bij een auto wordt de APK ieder jaar gekeurd, maar bij een aanhanger is dat niet wettelijk verplicht. Toch is het wel degelijk verstandig om een aanhangwagen regelmatig te laten onderhouden. Mocht er bijvoorbeeld onverhoopt een aanrijding of ongeval plaatsvinden, dan loopt u het risico aansprakelijk te worden gesteld als er iets aan de aanhanger mankeert. Regelmatig onderhoud aan een aanhangwagen kan dit voorkomen. Bij mankementen kunnen er bij de aanhanger reparatie werkzaamheden uitgevoerd worden. Voor bedrijven die met certificeringen werken, is onderhoud en keuring van de aanhangwagen een vereiste. Wij kunnen ook de keuring Tempo 100 voor u regelen.

Onderhoudsbeurt aanhangwagen

Door middel van regelmatige onderhoudsbeurt van uw aanhangwagen zorgt Nexus Aanhangers ervoor dat deze in topconditie blijft. Doet u dit niet, dan kunnen er problemen ontstaan. Bijvoorbeeld remmen die gaan vastzitten en lagers die kapot gaan. En als dit gebeurt, is de kostenpost een stuk hoger. Regelmatig uw aanhangwagen een onderhoudsbeurt geven, vergt een relatief lage investering en voorkomt vervelende verrassingen.

Reparatie aanhangwagen

Caravans, paardentrailers, marktwagens, verkoopwagens, motortrailers, vouwwagens: Nexus Aanhangwagens repareert en onderhoudt allerlei soorten aanhangwagens. De reparatie van een aanhangwagen vereist een vakkundige blik. Iedere aanhanger heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Bij paardentrailers is de vloer meestal wat sneller beschadigd, terwijl bij vouwwagens het zwakke punt bij de lagers ligt. En veel aanhangers kampen met zaken als verouderde banden, versleten remsystemen en verlichting. Dit soort dingen repareert Nexus Aanhangers snel en vakkundig voor u.

Aanhanger reparatie op locatie

Op een gestrande aanhangwagen of caravan zit u niet te wachten. Maar mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan kunt u contact opnemen met Nexus Aanhangers. Wij helpen u zo goed mogelijk weer op weg door de aanhanger te repareren op locatie. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw voertuig.

Onderdelen aanhanger bestellen

Soms is er slechts één onderdeel defect, zoals een achterlichtglaasje, wiellagers, koppelingen of sloten. Alle onderdelen van een aanhanger kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Langskomen mag ook: in ons pand aan de Celsiusstraat in Wijchen hebben wij veel onderdelen op voorraad.
Maak een afspraak

 

 

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop