Debon

Debon: combinatie polyester en aluminium aanhanger

Debon is een Frans bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van aanhangwagens. De aanhangwagens van Debon zijn gesloten aanhangers met een gehele of gedeeltelijke polyester opbouw. Met de gesloten polyester Debon aanhangwagen kunt u uw motor of fiets veilig en droog vervoeren. Ook andere waardevolle goederen kunt u met de (gedeeltelijk) polyester aanhanger van Debon zonder problemen vervoeren. Daarom zijn de aanhangers van Debon geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

logo Debon aanhangwagen - Nexus aanhangers

Debon Roadster 500 – 2000

De Debon Roadster 500 –2000 aanhangers heeft een aluminium vloer, zijwanden en een unieke draai/kantel achterklep, eveneens van aluminium. Het voorfront en dak is van polyester. Het is een zeer goed geveerde aanhanger en heeft daardoor een erg comfortabel rijgedrag. De aanhanger is in verschillende kleuren leverbaar en heeft een erg complete standaarduitrusting. Tegen een geringe meerprijs is een zijdeur te bestellen of aluminium sportvelgen. Kijk voor meer opties en overige specificaties bij onze Debon gesloten aanhangers.

Debon Cargo 1300

De Debon Cargo 1300 aanhanger heeft een volledige polyester opbouw met een unieke draai/kantel achterklep. De gesloten aanhanger is uitstekend geveerd en biedt veel rijcomfort. Er is keuze uit verschillende kleuren en tegen geringe meerprijs kunt de – toch al erg complete standaarduitrusting – geheel naar eigen wens maken.
Bekijk producten van Debon

Debon aanhangwagen prijzen

Nexus kan uw Debon aanhanger leveren in verschillende prijzen. De prijs hangt af van het type aanhangwagen en de gewenste opties. Wij kunnen u helpen om de juiste Debon aanhangwagen te kopen. In een adviesgesprek vertellen wij u wat de verschillen zijn tussen de diverse types en – gelet op de gebruiksdoeleinden van uw aanhanger – welk type het meest geschikt is. Wilt u een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op. Of kom langs op onze locatie in Wijchen.

Wilt u uw aanhangwagen door ons laten inspecteren? Of wilt u een onderhoudsbeurt voor uw aanhangwagen? Maak dan direct online een afspraak. Of bel ons even!
Maak een afspraak

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop