Transportservice en bezorgservice

Transportservice en bezorgservice

Bent u op zoek naar een betrouwbare transportservice en bezorgservice voor het transporteren van diverse producten, zoals auto’s, caravans, pallets, heftrucks, paarden en lang materiaal? Nexus Aanhangers heeft de oplossing voor u. Wij hebben diverse soorten aanhangwagens beschikbaar om uw goederen veilig en efficiënt op de plek van bestemming te krijgen. Ook kunnen wij een aanhanger bezorgen die u bij ons koopt of huurt.

Goederen laten transporteren

Onze verhuuraanhangwagens kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet. Wij beschikken over diverse aanhangers met voldoende trekgewicht tot 3500kg om uw goederen op de juiste manier te vervoeren. Onze specialisten zijn dagelijks met aanhangwagens in de weer en beschikken over veel ervaring met het rijden met (zware) aanhangwagens. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw goederen in goede handen zijn en veilig op hun bestemming aankomen. Een moeilijke doorgang of een smalle straat inrijden is geen enkel probleem voor ons. Ook het, voor vele mensen, gevreesde achteruitrijden met aanhangwagens is voor onze chauffeurs een koud kunstje.

Aanhanger bezorgen

Op zoek naar aanhanger bezorgen? Wij bieden niet alleen een transportservice, maar ook een bezorgservice voor onze klanten. Als u bij ons een aanhangwagen heeft gezien die u wilt kopen, dan kunt u ook kiezen voor een aanhanger bezorgen. Dit is een extra service die wij bieden aan onze klanten en wordt in eigen beheer uitgevoerd. Een aanhangwagen bezorgen is alleen mogelijk binnen Nederland. De bezorgvergoeding is afhankelijk van de afstand die onze chauffeur moet afleggen en wordt berekend vanaf onze vestiging in Wijchen.

Wij bezorgen uw aanhangwagen op locatie

Onze verhuur aanhangwagens zijn perfect voor zowel particuliere als zakelijke klanten die een aanhangwagen willen bezorgen of huren voor hun transport- of bezorgbehoeften. Bij Nexus Aanhangers staan wij bekend om onze betrouwbare en professionele transportservice en bezorgservice. Of u nu kiest voor een aanhanger kopen of een aanhanger bezorgen, wij staan voor u klaar om u te helpen met uw transportbehoeften en het bezorgen van uw aanhangwagen op de door u gewenste locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.
Neem contact op

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop