Bakwagens

Bakwagen kopen

Een bakwagen is een van de meest gebruikte aanhangwagens. Een bakwagen kopen voor het vervoer van spullen wordt door zowel bedrijven als particulieren gedaan. Dat is niet voor niets, want de meeste bakwagens zijn licht van gewicht en klein van formaat, zodat vrijwel iedereen er mee de weg op kan. Bovendien passen enkelassige bakwagens in vrijwel iedere garage of opslagruimte, zodat de bakwagen u nooit in de weg staat.

bakwagen kopen - Nexus Aanhangers
Lees Meer

Bakwagen met rijbewijs B

Veel soorten bakwagens mogen vanwege hun lichte gewicht en kleine formaat met rijbewijs B worden gereden. Dit betekent dat iedereen met een autorijbewijs met de bakwagen kan rijden, zonder dat daarvoor een aanhangerrijbewijs nodig is. Ondanks hun lichte gewicht en kleine formaat hebben bakwagens een stabiele wegligging. Dit komt door de manier waarop de bakwagen is opgebouwd. De wielen bevinden zich naast de laadvloer, zodat de lading altijd tussen de wielen ligt. Hierdoor blijft het zwaartepunt van de bakwagen laag. Dit zorgt ervoor dat er een goede weglegging ontstaat.

Bakwagen afmetingen

Wilt u een bakwagen kopen, dan zijn er verschillende maten en uitvoeringen waar u uit kunt kiezen. Daardoor zijn ze voor allerlei transporten te gebruiken. Of u nu gaat verhuizen of tuinafval wilt vervoeren. Bovendien is het assortiment bakwagens met diverse accessoires te verkrijgen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Enkelassige bakwagens
  • Tandemassige bakwagens
  • Ongeremde bakwagens
  • Geremde bakwagens
  • Bakwagens met huif
  • Bakwagens met vlakzeil

Bakwagen kopen of huren

Voor meer informatie over het kopen van een bakwagen neemt u contact met ons op via telefoon 024 – 3662125 of komt u langs op onze vestiging in Wijchen. Naast bakwagens te koop, bieden we ook bakwagens te huur aan. Vraag vrijblijvend om advies.

37 resultaten wordt getoond
bekijk het hele assortiment
Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop