Autotransporter

Autotransporter kopen

Een autotransporter gebruikt u, zoals de naam al zegt, om auto’s te transporteren. Wilt u een autotransporter kopen, dan heeft u bij Nexus Aanhangers keuze uit diverse soorten: voor kleine auto’s enkelassige autotransporters, voor middelgrote auto’s tandemas autotransporters en tridemas autotransporters voor grote, zware auto’s.

autotransporter kopen - Nexus Aanhangers
Lees Meer

Autoambulance of autotransporter

Een autotransporter wordt ook wel een autoambulance genoemd. Autoambulances zijn vaak uitgevoerd met oprijplaten, zodat u de auto makkelijk bovenop de aanhanger kunt laden. U kunt ook voor een kantelbare autotransporter of autoambulance kiezen. Deze kantelbare transporters hebben als voordeel dat u ook een heel lage auto met een lange wielbasis en weinig oversteek aan voor- en achterbumper makkelijk kunt laden en lossen.

Multitransporter

Wilt u naast auto’s ook andere materialen vervoeren? Dan is een multitransporter het meest geschikt. Deze aanhangwagens gebruikt u op dezelfde manier als een autotransporter. Het zijn eigenlijk plateauwagens met uitgebreide mogelijkheden voor verschillende ladingen, zoals motoren, maar ook meubels.

Autotransporter kopen of huren

Bij aankoop van een autotransporter is het belangrijk dat u kijkt naar de mogelijkheden die de aanhangwagen biedt om een voertuig vast te zetten. Hiervoor zijn verschillende typen spanbanden leverbaar waarmee u uw auto of ander voertuig stevig vastzet. Als u de autotransporter ook voor andere doeleinden gaat gebruiken, raden we u aan om voor een transporter met dichte bodem te kiezen. Vervoert u vaak voertuigen die niet uit eigen kracht kunnen rijden? Dan is ook een goede lier aan te raden. Neem contact op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing. Ook kunt u bij ons een autotransporter huren. Dit is een voordelige optie wanneer u slechts incidenteel een autotransporter nodig heeft.

 

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop