Paardentrailer

Cheval Liberté-trailer

Wanneer u met uw paard de weg opgaat, wilt u zeker weten dat u het dier veilig kunt vervoeren. In een paardentrailer met stabiele wegligging, stevige wanden en bodem en goede banden. De Cheval Liberté-trailers zijn stuk voor stuk gemaakt met dit uitgangspunt voor ogen. Daarnaast zijn de trailers van Cheval Liberté ook nog eens mooi om te zien. Kortom, met een Cheval Liberté-trailer gaat u met ieder paard gerust de weg op.

Cheval Liberté-trailer - Nexus aanhangers
Lees Meer

Cheval Liberté-paardentrailer

De nieuwe paardentrailers van Cheval Liberté zijn voorzien van een neergaande klep die makkelijk omhoog en omlaag gaat. Er is weinig kracht voor nodig om de klep te bedienen. Voorin hebben de Cheval Liberté-paardentrailers een zijdeur waardoor u makkelijk naar binnen kunt. Daarnaast is iedere nieuwe paardentrailer uitvoerbaar met verschillende opties, zoals een zadelkamer, vooruitloop, sportvelgen en een reservewiel. Laat u inspireren en kom langs om enkele paardentrailers te bezichtigen. U vindt ons aan de Celsiusstraat 39 in Wijchen, nabij Nijmegen.

Cheval Liberté te koop

Bij Nexus Aanhangers vindt u verschillende trailers van Cheval Liberté te koop. Het materiaal waarvan de paardentrailer is gemaakt, bepaalt voor een groot deel de prijs. Er zijn paardentrailers mogelijk met houten wanden en vloer, trailers met polyesteropbouw, en trailers die in aluminium zijn uitgevoerd. Elke opbouw en elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij vertellen u er graag over. Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tweedehands paardentrailer

Ook als u een tweedehands paardentrailer op het oog heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Een eventuele aankoopkeuring behoort tot de mogelijkheden. Dit geeft u inzicht in de staat van uw tweedehands paardentrailer, zodat u achteraf niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Daarnaast vindt u bij ons verschillende tweedehands paardentrailers, ook van Cheval Liberté. Onder meer 1,5-paardstrailers, 2-paardstrailers en 3- of 4-paardstrailers.

10 resultaten wordt getoond
bekijk het hele assortiment
Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop