Aanhangwagen banden kopen

Aanhangwagen banden kopen

Zijn de banden van uw aanhangwagen toe aan vervanging? U kunt bij ons aanhangwagen banden kopen. In onze webshop vindt u diverse soorten banden voor aanhangwagens. Onderdelen voor wielen, banden en velgen, maar ook complete wielen.

Wij kunnen u bovendien helpen met verschillende type banden. Voor complete wielen kunt u ook terecht in ons magazijn, al zijn die alleen af te halen. In de webshop vindt u kleine greep uit ons totale assortiment. U kunt gerust een aanvraag indienen met de gewenste maat banden of wielen zodat wij u een passende aanbieding kunnen maken.

Wilt u uw aanhangwagen banden door ons laten inspecteren? Of wilt u een onderhoudsbeurt voor uw aanhangwagen? Maak dan direct online een afspraak . Of bel ons even!

Aanhangwagen banden

Banden zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw aanhangwagen. Het is daarom raadzaam bij uw aanhangwagen banden regelmatig te controleren. De BOVAG adviseert om bij aanhangwagens banden iedere zes à zeven jaar te vervangen. Na verloop van tijd drogen banden van aanhangwagens namelijk uit waardoor ze poreus kunnen worden of zelfs scheuren. Om een klapband te voorkomen is het ook belangrijk om bij de aanhangwagen banden tussentijds goed te onderhouden. Nexus Aanhangers zorgt dat de banden van uw aanhangwagen altijd in topconditie zijn.

8 inch banden aanhangwagen

U kunt met verschillende types banden bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het vervangen van 13 inch banden bij aanhangwagens. Maar ook 10 en 13 inch banden repareren we. Welk type band het meest geschikt is voor uw aanhangwagen hangt af van het formaat en de belasting.

Bij grote belasting is het raadzaam aanhangwagens en banden extra te controleren. Wij adviseren u graag welk type band en onderhoud voor uw aanhanger het beste is en welke aanhangwagen banden u het beste kunt kopen.

Aanhangwagen banden 10 of 16 inch

We verzorgen ook reparatie voor banden van 10 inch of 13 inch. Belangrijk is banden van aanhangwagens te controleren op een goed profiel en goede bandenspanning. Of het nu om banden van 8, 10 of 13 inch gaat. Dit garandeert grip op de weg en voorkomt dat de aanhangwagen gaat slingeren. Bij onderhoud van aanhangwagens controleren wij daarom standaard de banden. We repareren zwakke plekken en plakken de band indien nodig. Ook controleren we de bandenspanning en kunnen we uw aanhangwagen banden balanceren zodat deze stabiel op het wegdek ligt.

Banden voor aanhangwagen

Heeft u een bedrijf en werkt u met certificering? Dan is onderhoud en controle van banden voor aanhangwagen verplicht. Ook als u als particulier met een aanhangwagen rijdt, is het erg belangrijk om de banden van de aanhangwagen regelmatig te laten controleren. Neem contact op voor onderhoud van banden voor aanhangwagen of om aanhangwagen banden te kopen.
Maak een afspraak

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop