Deco-unit gesloten aanhangwagen

De Deco-unit van Nexus Aanhangers is een  selfsupporting mobiele douchewagen, ingedeeld met een schone ruimte, douche ruimte en een vuile ruimte. Aan de basis van deze decontaminatie unit wordt een stalen vakwerk chassis gebruikt welke volledig gegalvaniseerd is.

De opbouw van de aanhangwagen bestaat uit naadloze sandwich panelen welke zijn afgewerkt met geanodiseerde aluminium  profielen. Door panelen te gebruiken die zijn opgebouwd uit schuim ontstaat er een isolerende werking, het polyester aan de buitenzijde zorgt voor de stevigheid. De vloer van de deco-unit is voorzien van een speciale anti-slip coating, bovendien is er in de doucheruimte veel afschot in de vloer gemaakt zodat er geen water in de wagen blijft staan tijdens en na het douchen. Alle kabels en leidingen worden ingebouwd, zo is het voor de gebruiker gemakkelijk om onze deco-unit schoon te houden. De energievoorziening kan verzorgt worden door een stekker met het lichtnet (230V) te verbinden, of door de dieselgenerator te gebruiken die in de saneringswagen aanwezig is. Wanneer de decontiminatie unit in gebruik is zorgt de onderdrukmachine, voorzien van automatisch openend / sluitend luik, ervoor dat de vuile lucht met de asbestvezels wordt afgezogen. De saneringswagen heeft een technische ruimte waarin alle technische apparatuur is ondergebracht. Door gebruik te maken van kleinere wielen in combinatie met een goed doordacht ontwerp kan een lage instap bereikt worden. Aan de voor- en achterzijde van de deco-unit zijn degelijke anti-slip opstaptredes gemaakt  zodat de binnenzijde gemakkeijk te bereiken is. Tijdens het gebruik van de deco-unit kan de wagen geheel worden afgestempeld op de poten die onder het sterke chassis gemonteerd zitten. Verder is de decontaminatiewagen voorzien van een 3-polige stekkeraansluiting voor netspanning en een Geka koppeling voor de wateraansluiting.

Om gebruiksgemak en veiligheid te vergroten worden de units voorzien van legionella bescherming, vorstbescherming, 230v aansluitingen, zelfsluitende deuren, vloerverwarming, grotere watertanks, imperiaal, led verlichting, zitbanken etc. De Deco-units van Nexus aanhangers onderscheiden zich door zijn kwaliteit en gebruiksgemak.

 

« Terug