Hulco Terrax: de machinetransporter van Hulco

Hulco Terrax : de machinetransporter van Hulco

Hulco is de fabrikant van aanhangwagens voor de professionele markt. Binnen de Hulco familie is de Hulco Terrax de aanhanger die speciaal geschikt is voor het transporteren van minigravers, minikraan, grasmaaier, heftruck of andere machines. De Hulco Terrax machinetransporter is een echte krachtpatser. Hij is leverbaar met een, twee of drie assen, zodat u altijd de beste Hulco Terrax heeft voor de juiste klus. De laadvloer ligt dicht bij de grond wat zorgt voor een laag zwaartepunt. Dit komt de veiligheid zeer ten goede.

Hulco Terrax machinetransporter kopen bij Nexus

Bij Nexus kunnen wij u helpen om de juiste Hulco machinetransporter te kopen. Samen met u kijken we naar de gebruiksdoeleinden. Machinetransporters worden vaak zwaar beladen en belast, dus het is belangrijk dat er niet te veel (of te weinig) druk komt te staan op de koppeling of assen. Bovendien kan de Hulco Terrax worden uitgebreid met allerlei accessoires, zodat u ervan verzekerd bent dat u met de juiste Hulco Terrax de klus klaart.

Hulco Terrax machinetransporter onderhouden bij Nexus

Aanhangers hebben geen wettelijk verplichte APK keuring, maar het is aan te raden om uw aanhanger regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Dit verlengt de levensduur van uw aanhanger en voorkomt boetes vanwege mankementen. Maar belangrijker nog: het zorgt voor de veiligheid van u en uw mede weggebruikers.
Bekijk producten van Hulco Terrax

Wij kunnen uw Hulco Terrax machinetransporter een jaarlijkse onderhoudsbeurt geven en zorgen dat de aanhanger in topconditie blijft. Kijk voor meer informatie bij aanhanger reparatie en onderhoud op deze site. Of maak direct een afspraak!

Hulco Terrax onderdelen

Soms is slechts één onderdeel defect dat u eenvoudig zelf kunt vervangen. Kijk dan even in onze webshop of u daar het onderdeel kunt vinden. Mocht het niet in onze webshop staan, bel ons dan even. Niet ons hele assortiment staat in de shop, dus grote kans dat we u wel verder kunnen helpen.

Wilt u uw machinetransporter door ons laten inspecteren? Of wilt u een onderhoudsbeurt voor uw machinetransporter? Maak dan direct online een afspraak. Of bel ons even!
Maak een afspraak

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop