Hulco Medax plateauwagen

Hulco Medax plateauwagen

Plateauwagens zijn aanhangers waarbij de wielen zich onder de laadvloer bevinden. Dit zorgt ervoor dat de bodem volledig vlak is en daarom gemakkelijk te beladen met bijvoorbeeld een vorkheftruck. Het grote laadoppervlak maakt plateauwagens ideaal om grote volumes mee te vervoeren. En omdat het laadoppervlak volledig vlak is, kan de hulco medax plateauwagen zelfs vanaf de zijkant beladen worden.

De plateauwagen van Hulco: de Hulco Medax

Hulco maakt aanhangwagens van uitstekende kwaliteit voor de professionele gebruiker. Veiligheid en gebruiksgemak zijn eveneens kenmerken van een Hulco aanhanger. Binnen de Hulco familie is de Hulco Medax de plateauwagen voor het transporteren van grote volumes de beste optie. Met het bekende vakwerk chassis van Hulco is de plateauwagen erg sterk en stabiel. Bovendien gaat dit chassis langer mee. Dat maakt de Hulco Medax erg geschikt voor professioneel gebruik. Alle plateauwagens hebben een erg complete standaarduitrusting. Doordat de stootborden volledig weggeklapt kunnen worden, is het mogelijk om de Hulco Medax plateauwagen met een vorkheftruck vanaf de zijkanten te beladen. Verder zijn de plateauwagens met allerlei accessoires uit te breiden. Kijk bij het model van uw keuze voor de mogelijkheden.

Plateauwagens bij Nexus: het Hulco Medax assortiment

Hulco Medax plateauwagens komen in tal van afmetingen. Allen hebben een volledig gelast chassis, opgebouwd uit kokerprofielen die met schoorverbindingen en dwarsdragers voor een zeer sterk en stabiel chassis zorgen.
Bekijk producten van Hulco Medax

Bij Nexus kunt u kiezen uit meer dan 20 modellen. Het gaat hierbij om modellen met twee achter elkaar liggende assen (tandemas) én drie achter elkaar (tridem) liggende assen. Alle modellen zijn uit te breiden met accessoires. Meer informatie vind je bij onze pagina over het kopen van een plateauwagen.

Plateauwagen huren

Behalve een Hulco Medax plateauwagen kopen kunt u bij Nexus ook een plateauwagen huren. Deze kunt u eventueel met extra opties huren, zoals rijplaten, lier of voorrek. Wilt u meer weten over het huren van een plateauwagen, lees dan even verder op Plateauwagen huren op onze site. Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden en tarieven. Wilt u direct een plateauwagen of schamelwagen huren? Bel ons dan even!

Wilt u uw plateauwagen door ons laten inspecteren? Of wilt u een onderhoudsbeurt voor uw plateauwagen? Maak dan direct online een afspraak. Of bel ons even!
Maak een afspraak

Maak kennis met ons assortiment! Naar de webshop